Hoofdstuk 3: Schildercommunity voor creatievelingen

Communities zijn ook anno 2017 nog hot. De site www.onlineschilderclub.nl is een schilderclub en community samen met de kunstenaars van Vrolijk Schilderij. Een platform vol inspiratie, schilderlessen, uitleg en technieken voor beginnende en gevorderde kunstschilders. Een must voor elke creatieveling.

Kernwoorden

Kernwoorden: ontspannend en creatief bezig zijn in je eigen tijd en op je eigen plaats. Met feedback en contact met anderen en professionele begeleiding waardoor je grote stappen kunt maken. Lidmaatschap, voor een klein maandbedrag, van een bruisende, enthousiaste community met nu al meer dan 1000 leden.   

Vrolijk Schilderij is al jaren trendsetter in kleurrijke en vrolijke kunst. Op  www.vrolijkschilderijnl.nl staan hun unieke, handgeschilderde doeken. Met in de webshop ook allerlei andere artikelen die gelukkig en vrolijk maken. Tuinposters, stoelkussens, posters en fotoprints toveren een glimlach op je gezicht en zijn beschikbaar voor iedere beurs..

Corrie en Renate, beiden zeer geschoolde kunstenaars, gingen samenwerken toen Corrie’s zoon een relatie kreeg met Renate. 2 Kunstenaars, verbonden door geluk, liefde, warmte en vooral veel vrolijkheid. Samen kleurrijk schilderen bij Vrolijk Schilderij. Hun missie: meer kleur en vrolijkheid voor iedereen.